Mire kattintottatok tavaly a legtöbben?

Mire kattintottatok tavaly a legtöbben?

Mire kattintottatok tavaly a legtöbben?

2020-ban Müller Cecília országos tisztifőorvos asszony mindent vitt a blogomon is. A legolvasottabb posztban a legviccesebb és legemlékezetesebb mondatait gyűjtöttem össze, amire több, mint 77 ezren voltatok kíváncsiak.

A dobogó második helyéről immár három éve letaszíthatatlan egy kevésbé izgalmas poszt, amire tavaly mégis több, mint 51 ezer olvasó volt kíváncsi.

Avagy így vált a férjem hátából dunsztkötés prezentációs felület.

A bronzérmet nyert poszt azonban jól mutatja, hogy 2020. a számotokra is elsősorban a koronavírus éve volt. Erre az írásomra 30 ezren kattintottatok tavaly.

És arra emlékeztek még, hogy tavaly milyen sokszor volt részünk esőben? Talán nem véletlen, hogy a 2020-as kvízek közül a híres filmek, regények és dalok esernyőiről szóló játékom tetszett nektek a legjobban. Több, mint 12 ezren játszottatok velem.

A január mindig az életmódváltók kedvenc hónapja. Tavaly ilyenkor is elárasztották a diétázni vágyók a blogot. De vajon melyik fogyókúrával kapcsolatos posztot keresték legtöbben a változtatni vágyók? Elárulom, a pirítós érdekelt beneteket leginkább. Több, mint 12 ezren voltatok arra kíváncsiak, megéri-e pirítóssal diétázni.

2020 novemberében fontos változás következett be a blogom életében is, 5 év után elköltöztettem az írásaimat, így immár a HVG blogketrecében fogjátok megtalálni őket.

Köszönöm, ha 2021-ben is velem tartatok!

Jó olvasást és boldog új évet kívánok mindenkinek!

Facebook Comments