A Nagy Durranások mestere: dr. Pimple Popper

A Nagy Durranások mestere: dr. Pimple Popper

A Nagy Durranások mestere: dr. Pimple Popper

3,1 millió You Tube feliratkozó, 2,6 millió Instagram-követő és 2 millió Facebook fan. És még ettől is több, közel 1 milliárd ember követi nap mint nap Amerika egyik legismertebb bőrgyógyászának, a 49 éves Dr. Sandra Leenek a videóit a közösségi platformokon. De hogy miért érdekelhet ennyi embert az, hogy távolít el hatalmas cisztákat vagy nyom ki gigantikus pattanásokat egy orvos? Nos, a doktornő szerint erre egyszerű a magyarázat:

“Az embereket egyfajta elégedettségérzéssel tölti el, felszabadultságot okoz számukra, ahogy a nyomkodás hatására megtisztul a bőr, és újra a régi kerékvágásba kerülnek a dolgok”.

Akik ezeket a videókat nézegetik, többnyire arról számolnak be, hogy a feszültség és meglepetés érzése egyszerre keríti hatalmába az embert, amikor a pattanások eltávolítását figyeli lélegzet visszafojtva, szinte hipnotikus állapotban.

Soha nem lehet tudni, mi bújik elő a páciensek bőre alól, ezért egy kicsit olyan ez, mint a szerencsejáték- véli Pimple Popper. 

Nem csak gusztustalanságok tárháza

Dr. Sandra Lee azt vallja, hogy ezekkel a videókkal egyúttal edukálni is szeretne, és Pimple Popper immár jóval több, mint egy pattanásokat eltávolító You Tube csatorna vagy sorozat.

A Forbes-nak adott  interjújában dr. Lee önmagát mint egy brandet definiálja. Ez a brand pedig főként a 18-34 év közötti nők körében népszerű, és folyamatosan fejlődik, megújul. Jól példázza ezt, hogy Lee 2017-ben piacra dobta saját bőrápolási termékeit, útjára indította a hozzákapcsolódó Pretty Simple weboldalt és webáruházat, és természetesen már könyvvel is megörvendeztette rajongóit.

Közzétette: Dr. Sandra Lee más néven drpimplepopper – & nbsp; < “https://www.facebook.com/DrPimplePopper/photos/a.685100188285386/1820104214784972/?type=3” > 2019. január 10., csütörtök

De ki ez a népszerű doktornő? Mit lehet róla tudni?

Dr. Sandra Lee New Yorkban született kínai szülők gyermekeként. Édesapja szintén bőrgyógyász. Egyetemi tanulmányait követően a kaliforniai Uplandban telepedett le és kezdett bele magánpraxisába. Férje szintén bőrgyógyász, Dr. Jeffrey Rebisha, akitől két fiúgyermeke született. 

Közzétette: Dr. Sandra Lee más néven drpimplepopper – & nbsp; < “https://www.facebook.com/DrPimplePopper/photos/a.433217500140324/1395091060619625/?type=3” > 2018. január 19., péntek

Saját You Tube csatornájára 2010-óta tölti fel különös videóit, melyekkel igazán nagy népszerűségre 2015-től tett szert. A doktornő a tartalomgyártásnak igen különös módját választotta egyébként. Ha a páciens megengedi, hogy Lee feltölthesse a beavatkozásról készült videót a videómegosztó oldalra, akkor ingyen végzi el a szükséges beavatkozást. Szerinte ezzel mindketten csak nyerhetnek, és mivel becslések szerint hat számjegyű reklámbevételt zsebelhet be évente a You Tube-tól, így valóban nem lehet oka panaszra.

Hogy született meg a Pimple Popper név?

Nézői hívták fel a figyelmét arra, hogy a Redditen belül külön rajongói oldalak foglalkoznak a pattanás-imádattal. Az ide látogató felhasználók magukat a „popaholic”szóval illetik; vagyis olyan emberekről van szó, akik imádnak pattanásokat nyomkodni és az erről készült videókat nézegetni. A Redditen született meg tehát a legendás Pimple Popper (Pattanás Nyomkodó) név is.

Lee doktornő a 2018-tól a TLC-n futó sorozatával vált igazán ismertté

Sokakat izgat a kérdés, hogy lehet bekerülni a műsorba. 

Ehhez mindössze egy emailt kell írni, ami egyenesen dr. Sandra Leehez fut be. A levélhez csatolni kell egy szelfit magadról és megfelelő minőségű képet a bőrproblémádról. Emellett le kell írni, miben változtatná meg az életed Pimple Popper, ha végleg megszabadulhatnál a bőrproblémádtól.

Gondolom nem írok meglepőt, ha elárulom, hogy Sandra elsősorban azokat választja ki, akik valami nagy durranással szolgálhatnak a nézők számára. Szóval, jöhet minden, ami ciszta, orbitális pattanás, amit le kell szívni, vagy sok vérrel és gusztustalansággal jár. Hát, kérem, mindent a showbizniszért.

Cserébe viszont nem kell aggódnod az anyagiak miatt: az úti-és szállásköltséget is megtérítik, valamint ingyenesen lehet igénybe venni a doktornő kezelését.

Szerintem ez is érdekelhet

Facebook Comments