Hogy kell szabályosan pulzust mérni szex közben?

Hogy kell szabályosan pulzust mérni szex közben?

Hogy kell szabályosan pulzust mérni szex közben?

Nagyon bírom, ha egy-egy virtuális közösségben jól működnek  a kollektív tudatalatti poénjai. És mindezt úgy, hogy semmi trollkodás, közönségesség nincs benne, egész egyszerűen csak egy nyelvet beszélünk, jót röhögünk a hülyeségeinken.

Mivel évek óta futok, így tagja vagyok egy online közösségnek, ahol elsősorban a pulzusmérő óráinkkal  kapcsolatos infókat osztjuk meg egymással, beszámolunk a mért eredményekről. Néhány napja dobta fel egy hölgy fórumtársam a nagy kérdést: szoktuk-e szex közben használni a pulzusmérőt? És milyen tapasztalataink vannak ezzel kapcsolatban?

No, erre megindult a hülyeség-cunami, hiszen- aki használ pulzusmérős órát- az tudja, hogy egy ilyen kis szerkezet elképesztően sok információt tud közölni a viselője egészségi állapotáról. Kalória, sebesség, pulzus, gps-adatok, komplett edzéstervek stb.

Kérdés persze, hogy miként lehetne ezt hasznosítani az ágybéli tevékenység mérésére?

Az első kérdés, ami rögtön felmerül, hogy mely funkciót válasszuk az óra elindításakor. A többség egyből az “Other indoor activity” (vagyis egyéb beltéri tevékenységet) javasolta, ami logikus is, hacsak nem a természet lágy ölét választjuk.

Mi lett vele? Ezt csinálja mostanában Kovi

Ezt követően azonban számtalan módszertani kérdés merült fel:

  • Bekapcsoljuk a GPS-t használat közben?
  • Vajon befolyásolja a pulzusszámot az orgazmus?
  • A GPS is nyomonköveti, ha a csúcsra jutottál?
  • A tempó beállításhoz érdemes-e pulzuszónákat is kijelölni?

Még nehezebb helyzetben van az, akinek az órája nem csuklón mér pulzust, hanem külön pulzusmérő öv szükségeltetik. Ez esetben ugyanis kellően be kell nedvesíteni a pántot, hogy pontos adatot mérjen. Bár ez utóbbi akár kellemes előjátéka is az összebújásnak, nem?

És persze a végső dilemma: Mit mondjunk a párunknak, ha a szex végén csak ennyit közöl velünk az óra?

“Short training session. Save?”  (Rövid edzésidő. Mentsem?)

Facebook Comments