Mi lett vele? Ezt csinálja mostanában Kovi

Mi lett vele? Ezt csinálja mostanában Kovi

Mi lett vele? Ezt csinálja mostanában Kovi

Nem szereti, ha pornópápának hívják, pedig a 90-es években a magyar pornó fénykorának emblematikus alakja volt. 

Több, mint 150 filmet forgatott, 4 alkalommal nyert pornó Oscar-díjat a Las Vegasi AVN fesztiválon, és összesen 27 díjat mondhat magáénak. 1991-ben egy félresikerült térdműtétet követően vett gyökeres fordulatot az élete, amikor korábbi foglalkozását feladva, nyugat-európai útjai során szex shopokban és peep show-kban szerzett némi inspirációt, hogy aztán belevesse  magát a felnőtt filmes szakmába.

Szerinte a pornó cseppet sem pejoratív szó, és a profi pornószínészek, mint Sandra Iron, Maya Gold, Michelle Wild, vagy Monique Covet valamennyien megtalálták a számításukat a  pornóipar utáni világban is. Ahogy neki is váltania kellett, amikor a századfordulót követően szép lassan befellegzett a hagyományos pornóiparnak.

“…és csak falja, falja, míg tisztára nem nyalja”

Az elmúlt években Kovi is új vizekre evezett.

Néhány éve már lelkesen reklámozta egy kutyakajákat gyártó cég termékeit a You Tube-on…

…mostanában azonban immár BioKoviként oszt az egészséges életmóddal és étkezéssel kapcsolatos tanácsokat az online világban.

De ne szaladjunk ennyire előre!

Pornópápából egészségguru

Kovi korábban már sikeresen leadott ugyan 75 kg-ot Norbi segítségével, ugyanakkor teljesen elvesztette motivációját, és a kilók vissza is kúsztak rá. Szerinte nem Norbi módszerével volt gond, inkább azzal, hogy ő nem tudta maradéktalanul teljesíteni azt, amit az Update megkövetelt. 

Most azonban úgy tűnik, sikerült újra megszabadulnia 70 kg-tól, és immár annak az módszernek a szószólója is lett, melynek segítségével élete megváltozott. A testsúlycsökkenés mellett ugyanis vércukorszintje és vérnyomása is normalizálódott, és facebook oldalán nem győzi hangsúlyozni, hogy végre jól érzi magát a bőrében. Egyébiránt tényleg látványos a változás.

Életmódváltásának hátterében egy magyar természetgyógyász Szabó Szigfrid áll, akinek egy korábbi előadásáról és módszeréről már a blogon is olvashattatok.

Csomagolnál szalonnát tízóraira a gyerekednek?

Szabó Szigfrid elmélete szerint egészségünk záloga az lehet, ha visszatérünk őseink étkezési hagyományaihoz: ismét zsírral sütünk-főzünk, hurkát, kolbászt, töpörtyűt és változatos zsíros ételeket eszünk, hiszen csak a zsír segítségével  támogathatjuk meg az epe működését, ami nélkülözhetetlen a megfelelő emésztéshez. 

Kovi 2021-ben (forrás: You Tube)

Szerinte, amikor zsíros kenyeret vittek a gyerekek az iskolába, szüleink pedig szalonnát ettek, nem volt ennyi megbetegedés.

Nos, kissé meredeknek tűnik az elmélet, de Kovi facebook oldala csak úgy ontja a sikertörténeteket, sőt közvetlen környezetemben is akad olyan, akinél igen jelentős változást hozott ez a kúra.

Ha kicsit böngészünk az oldalon, arról is találhatunk bejegyzést, hogy a pornóiparból az egészségpiacra átevező Kovi a Tányér-módszer segítségével porciózza ki az ételeket:

A Szabó Szigfrid nevével jelzett Reg-Enor módszernek persze megvan a maga szuper étrend-kiegészítő készítménye, aminek a fogyasztásáról Kovi egy korábbi interjúban viccesen csak annyit mondott:

„Tartsa kicsit a szájában, ne nyelje le rögtön.” (Forrás)

Facebook Comments