Jessica Biel diétájában a glutén és a tej is tiltólistás

Jessica Biel diétájában a glutén és a tej is tiltólistás

Jessica Biel diétájában a glutén és a tej is tiltólistás

Nem ortodox paleo-hívő, és a gluténmentes étkezésnek sem a megszállottja. Inkább az egyensúlyra törekszik étkezéseiben is Jessica Biel színésznő. Amióta azonban tudatosan igyekszik a glutént és a tejet kizárni étkezéseiből, azóta – saját bevallása szerint – sokkal jobban érzi magát, energiával teli és az emésztése sem rendetlenkedik. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lennének neki is csalónapjai, amikor süteményt vagy épp pizzát eszik- erről árulkodik Instagram oldala is, ahol süteményes képek épp úgy helyet kapnak, mint az egészséges táplálkozásról hírt adó pillanatfelvételek.

Jessica Biel Instagram

Amióta férjhez ment Justin Timberlake-hez, és megszületett kisfiuk, persze az étkezési szokásai is megváltoztak-árulta el a Los Angeles Timesnak adott interjújában nemrégiben.  Némi öniróniával úgy fogalmazott, hogy lassanként úgy érzi magát mint egy élő porszívó, hiszen sokszor megeszi 1 éves gyermeke, Silas tányéron hagyott maradékait.

S hogy mi minden kerül a 35 éves színésznő asztalára az étkezésekkor?

A napot többnyire paleo palacsintával kezdik, amely nem tartalmaz természetesen glutént és tejet. A különleges palacsinta kesudió vagy mandulavajjal készül és mézzel fogyasztják el. 

A sztárcsalád szívesen eszik reggelente almás-csirkés fasírtot, és gyakran készít frissen facsart narancslevet vagy zöld teát némi mézzel.

Jessica Biel egyébként imád Floridában lakni. S hogy miért? Mert akár reggel is kiszaladhat kis konyhakertjébe, hogy szedjen egy nagy maréknyi spenótot vagy retket, hogy összedobjon egy könnyű salátát a családjának. A friss zöldségek szinte karnyújtásnyira vannak egész évben, ami változatos és egészséges étkezést biztosít számukra.

Jessica Biel Instagram

Ebédre is szívesen fogyaszt salátát quinoával, vagy készít vegetáriánus hamburgert, amihez az alapanyagot meggrillezi és különféle magvakkal szórja meg. Nap közben bűntudat nélkül rágcsál el gluténmentes ropogtatnivalókat, amihez mandulás sajtmártogatót eszik. Ez persze teljesen tejmentes és megszólalásig hasonlít a krémsajthoz az íze.

Ha otthon vacsoráznak, lazac kerül az asztalra rizzsel, amihez zöldségeket grilleznek.

Bár férjével együtt törekednek az egészséges életmódra, gyermekükre azonban nem szeretnék ráerőltetni étkezésüket. Egy egyéves gyermek nem feltétlenül szeretne brokkolit enni ebédre, ezért nem csinálnak gondot belőle, ha Silas tésztát vagy sült krumplit enne inkább.

(Forrás)
Facebook Comments