Gordon Ramsay szexistenné gyúrta magát

Gordon Ramsay szexistenné gyúrta magát

Gordon Ramsay szexistenné gyúrta magát

Azáldóját! Érdemes néha ellátogatni Gordon Ramsay Instagram oldalára, ott ugyanis bőven van mit nézegetni a csodás ételfotók mellett is. A televíziós műsorairól, jellegzetes stílusáról és mély barázdiról ismert Michelin-csillagos séf ugyanis nemcsak konyhai alkotásait, hanem izmos testét is közszemlére teszi időről időre.

Ramsay 1996-ban vette feleségül Cayetana Elizabeth Hutchesont, aki -bevallása szerint- négy gyermek után is kifogástalan alakkal bír, ő maga azonban szép lassan felszedegette magára a plusz kilókat. A 2000-es évek elejére  már 110 kg-nál is nehezebbet mutatott alatta a mérleg,  a plusz súllyal pedig házassági válság is kerekedett. Tana nem sokat teketóriázott, ultimátumot adott férjurának: vagy lefogy vagy el fog válni. Úgy tűnik, ettől annyira berezelt Gordon, hogy egészségesebb életmódra váltott iziben. Intő jel volt édesapja korai halála is (53 éves korában halt meg szívinfarktus miatt), ami szintén nagyon megijesztette és arra sarkallta, hogy változtatnia kell. Az első fogyási kísérletét követően visszaesett ugyan, ma már azonban semmi sem tántoríthatja el új életformájától az 51 esztendős séfet.

Mi a titok?

Csak a szokásos. Először is étrendjén változtatott: elhagyta a tejet, a sajtot. Étkezései előtt pedig állítólag mindig legurít egy pohár vizet, hogy ne kezdjen féktelen evésbe. A főzés mellett új szerelem is helyet kapott az életében: elkezdett sportolni. A futás, úszás és kerékpározás szerves része lett a mindennapjainak, olyannyira, hogy 2013 óta rendszeresen vesz részt Ironman versenyeken is.

Nemrégiben ezzel a fürdőnacis képpel bizonyította, hogy a sok sportnak és az életmódváltásnak meglett az eredménye (Gordon egyébként most épp a londoni Ironmanre készül). Azt hiszem, egyre több hölgyrajongó fog mostanában jobban szétnézni a séf Insta-oldalán. És nem csak recept inspirációt fog majd keresni.

Viszlát, Apatest! Helló, Szexisten!

Facebook Comments