“A kalmopirin jó fogamzásgátló?”- Veres Pali bácsi emlékezetes mondatai

“A kalmopirin jó fogamzásgátló?”- Veres Pali bácsi emlékezetes mondatai

18 +

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot.

Még nem múltam el 18 éves
“A kalmopirin jó fogamzásgátló?”- Veres Pali bácsi emlékezetes mondatai

“A kalmopirin jó fogamzásgátló?”- Veres Pali bácsi emlékezetes mondatai

Tanár volt, fotós és újságíró, de bizton’ állíthatom, hogy humoristának sem lett volna utolsó.

Dr. Veres Pál, akit csak Pali bácsinak hívtak maguk közt a fiatalok az Ifjúsági Magazin legendássá vált szexológiai tanácsadói rovatát vezette, ahol laza és kötetlen stílusban válaszolt a kényes kérdésekre. Mindezt egy olyan prűd korban, amikor semmit nem lehetett nevén nevezni, és a tudatlanság és álszemérem miatt a szexuális felvilágosítás még igencsak gyerekcipőben járt.

Dr. Veres Pál népszerűségét fokozta, hogy előadássorozatokkal is járta az országot, ifjúsági táborokat, laktanyákat és iskolákat. A mai napig meghallgathatjátok az interneten egy 1987-es katonáknak szóló előadását, amit aztán kalózmásolatok ezreiben adtak kézről kézre egymásnak.

Az élet furcsa fintora, hogy bár Pali bácsi egész életében vonzódott az orvosi hivatás iránt, valójában nem volt orvosi végzettsége. 50 évesen aztán gondolt egy nagyot, beiratkozott az orvosi egyetemre, és hat évvel később orvosdoktori diplomát szerzett.

Ebben a kis összeállításban Dr. Veres Pál előadásából válogattam össze néhány emlékezetes gondolatot. Ha nem féltek a nyers humortól, akkor javaslom, hogy hallgassatok bele ti is a belinkelt hangfelvételbe!

  1. Egyszer voltam egy iskolában előadni, és a tanárok azt mondták, szégyelljem magam, hogy orvos létemre így beszélek. Én meg mondtam nekik, hogy szégyelljék magukat, hogy pedagógus létükre hallgatóznak.
  2. Kérdés: Kedves Veres Pál, azt szeretném megkérdezni, hogy lehet-e betegséget kapni attól, ha az ember a Balatonban szeretkezik. Válasz: Persze, náthás lehet, ha hideg a víz.
  3. Pénisze a katolikus papnak van.
  4. Kérdés: Doktor úr ! A kalmopirin jó fogamzásgátlónak? Válasz: Jó, lányom! Csak a pirulát szorítsd a térdeid közé.
  5. Mi, ha meglátunk egy nőt, nem azt mondjuk, hogy de elvenném feleségül, hanem, hogy “De bezavarnék neki” vagy “Becsempészném a lompost”.
  6. Nemcsak emberszabású majom van, hanem van majomszabású ember is.
  7. A férfiak 92 százaléka verte, veri vagy verni fogja. Négy százalékának nem jön össze vagy letagadja, négy meg úgy hülye, ahogy van.
  8. Ha megláttam egy jóképű spinét, azt mondtam: “Ha egy gyenge szellő rásegítene, egy erős vihar nem vinne le róla”.
  9. Mi jobb a hüvelyen kívül? A hüvelyen belül!
  10. A nőnek nincs orgazmusa, ha közben spekulál.
  11. A nőnek a legérzékenyebb része nem a csiklója, hanem az agya. Akkor megy le a vér az agyából, ha jól szövegelünk neki.
  12. Aki nem tud kielégíteni egy nőt, az egy állat.

Szerintem ez is érdekelni fog