7 mondat, amit nem akarsz Zacher Gábortól hallani

7 mondat, amit nem akarsz Zacher Gábortól hallani

7 mondat, amit nem akarsz Zacher Gábortól hallani

E heti Coub-válogatásom célkeresztjében Zacher Gábor toxikológus áll, aki a Péterfy Sándor utcai Kórház és Baleseti Központ Klinikai Toxikológiai Osztályán több ezernyi pácienst kezelt. Róla szerintem mindenki tudja, hogyha mérgezésekről, alkoholizmusról, drogról van szó, akkor kendőzetlenül tárja a véleményét a külvilág elé. Személye emiatt meglehetősen megosztó, de úgy tűnik, Zacher nem az eufémizmus szakértője. Mindig nevén nevezi, amit mi szépen körülírnánk, és nem finomkodik, ha a véleményét kérdezik.

Zacher Gábor 2018 augusztusáig a Honvédkórház Sürgősségi Betegellátó Centrumának vezetője volt, ahonnan nagy médiafelhajtás közepette távozott. Azóta is folyamatosan oktat klinikai toxikológiát a leendő orvosoknak, gyógyszerészeknek, és egészségügyi orvosszakértőként is tevékenykedik.

Nézzük tehát dr. Zacher legemlékezetesebb televíziós aranyköpéseit!

  1. Milyen az élet a sürgősségin? Zacher a Riasztás egyik 2017-es részében ilyesmivel sokkolta a kissé ijedt műsorvezetőt:

2. És azt tudod, mi az a Kőműves Actimel? Dr. Zacher máris beavat!

3. A toxikológus a fesztiválok állandó vendége. Ha a Szigetre készülsz, fogadd meg ezt az ütős tanácsot!

4. És Zacher azt is tudja, hogy van az az állapot, amikor már csak bokából tudsz hátranézni. 

5. De azon azért kiakad, amikor a fiatalokra ráhúzzák a vizes lepedőt.

6. Szita-szita péntek, szerelem csütörtök, dobszerda. És bebaszombat.

7. Azért nem kell aggódni, Zacher sem szent. Már többször hallhattuk tőle, hogy neki is vannak függőségei, az egyik a dohányzás, a másik a mogyorós csokoládé, amiből korábban munkahelyi fiókjában is tartott.

Szerintem ez is érdekelni fog:

Facebook Comments