Jöhet a Reggeli Feles, szívem?

Jöhet a Reggeli Feles, szívem?

Jöhet a Reggeli Feles, szívem?

Vettünk egy nagy levegőt, és úgy döntöttünk a férjemmel, hogy két gyerek és 19 évnyi ismeretség után egy újabb családi vállalkozásba kezdünk. Mielőtt apukám a szívéhez kapna, innen üzenem neki, hogy nem, nem jön a harmadik unoka, pontosabban jön, de csak a virtuális térben.

Három éve formálódik a blog a kezeim alatt, és szerettem volna kilépni egy kicsit a klaviatúra mögül, ezért a 2019-es esztendő egy jelentős újítással indult: világra segítettük a blog You Tube csatornáját is, amit immár ketten fogunk formálni és nevelgetni.

Szóval, mondom én, hogy egy kicsit olyan ez, mintha egy újabb gyerek-projektbe kezdenénk. Persze nem tudom, lesz-e olyan rázós, mint az elmúlt 14 évnyi gyereknevelés, fog-e annyi újdonságot, boldogságot és egyúttal fejtörést okozni mint két gyerek terelgetése az életben, majd erre térjünk vissza pár év múlva.

Mindenesetre az Ez egy chopper, édes You Tube csatornája nem árul zsákbamacskát, hiszen viszi magával a mottóját az új paltformra is: Meglepő. Különös. Nem motor. Vagyis nagyító alá tesszük azt, ami odavaló, és új köntöst húzunk az egészség-életmód hírekre is.

S hogy mi a tervünk vele? Egyszerűen csak felszedjük a témát az utcáról és beszélgetünk róla.

Az első adásban például ezekről is beszélgettünk:

  • Miért okoz galibát minden családi úton a GPS navigáció?
  • Hogy került Gesztesi Károly egy pezsgőreklámba?
  • Hány konyakos meggy lapul még a nagyszobai szekrénysorok tetején?
  • Ki a franc az a Mindennapi Gabesz?

Az élő adást hétfőnként 9.30-tól láthatjátok a Twitchen Reggeli Feles címmel (ITT). Ide az igazi hardcore-nézőket várjuk, akik nem félnek bekapcsolódni egy hosszabb interaktív beszélgetésbe; míg az adás vágott verzióját az Ez egy chopper You Tube csatornáján nézhetitek meg az adást követően (ITT).

https://ezegychopper.cafeblog.hu/2016/05/24/apukak-akik-feldekassal-kezdik-a-reggelt/

Facebook Comments