Az én csajom töltött káposztát eszik, nem salátát

Az én csajom töltött káposztát eszik, nem salátát

Az én csajom töltött káposztát eszik, nem salátát

Meglepő, különös, nem motor. Ez az Ez egy chopper, édes mottója immár 3 esztendeje. Nem titok, hogy az oldal, ahol most épp időzöl, egy életmód blog, amiben igyekszem minél több színes és változatos  témáról írni, és szívesen kóstolgatom a humoros vagy különös tartalmakat is.

A héten a Cube-ról hoztam néhány ilyen gyöngyszemet.

  1.  Tibi bácsi aláz

Kezdjük is a szemezgetést két retro különlegességgel. Nem túlzás azt állítani, hogy az én generációmban kitörölhetetlen nyomot hagyott Dévényi Tibi bácsi Három kívánsága. Vannak azonban olyanok, akiknek ez nem maradt épp túl kellemes élmény. Köszi, Tibi bácsi!

2. Janka néni inkább tejet kortyolna

A retro aranyköpések kifogyhatatlan tárháza volt a Szomszédok című teleregény is. Janka néni például, aki véletlenül sem hagyná megpimpósodni a karácsonyfán a konyakmeggyes szaloncukrot, mindig szolgált egy-két örökbecsű gondolattal.

3. Kriszti megmutatja, hogy kell ezt csinálni

És ha már a karácsonynál tartunk. Te is szent fogadalmat tettél, hogy idén karácsonykor is a mértékletesség papnője maradsz, és távol tartod magad mindentől ami magyaros, zsíros és hízlal? Akkor figyeld Krisztit, mit csinál a nagy gondossággal összeállított vitaminsalátájával.

4. Az igazi ducitorna

Ha  mégsem sikerül  önkontrollt gyakorolnod az ünnepek alatt, akkor se aggódj! A Norbi által meghonosított Ducitorna garantáltan új értelmet nyert ebben a videóban, és talán neked is segíthet. 

5. Megy az energia!

Kimerít a decemberi hajrá? Már most elfáradsz még a töltött káposza gondolatától is? Energetizáljon téged a Tihanyi Tamás! 

6. Így kell ezt csinálni!

És hogy mire kell figyelned a megfelelő és garantáltan stresszmentes napindításhoz?  Nos, maradjunk annyiban, hogy Rimóczi Zsófi mély bölcseletével nehéz lenne vitatkozni.

7. Hasat be, mellet ki!

Mozgás, egészség, diéta, szépség- ezek akár egy 2019-es évindítás jelszavai is lehetnének. Azért csak óvatosan!

+1  jó tanács, avagy miért (is) kerüld el a sürgősségi betegellátást 2019-ben?

Talán ez is érdekelhet

https://ezegychopper.cafeblog.hu/2018/09/26/de-hova-tunt-a-sarvari-termal-kristaly/

Facebook Comments