Így néz most ki a híres Pepsi-lány

Így néz most ki a híres Pepsi-lány

Így néz most ki a híres Pepsi-lány

22 éves volt, és már saját csillagát avathatta fel a Hollywood Walk Of Fame-en, 1999-ben megjelent Baby One More Time című albuma  pedig 25 millió példányban kelt el világszerte.  Britney Spears villámgyorsan a csúcson találta magát.

A szárnyaló zenei karrier, turnék és stúdióalbumok mellett 2001 februárjában Britney egy 7-8 millió dollár értékű szerződést kötött a Pepsivel. Megállíthatatlannak tűnt.

2004-ben alig három hónapnyi ismeretség után ment feleségül Kevin Federline-hoz, 2006-ban pedig anyaszült meztelenül pózolt terhesen a Harper’s Bazaar augusztusi számában. Ekkor már úgy tűnt, gyülekeznek a viharfelhők Britney körül.

Lejtmenet

Két gyermeke születését követően elindította válási procedúráját, és kezdetét vette egy olyan lejtmenet, amelyből – akkoriban legalábbis úgy tűnt- képtelenség lesz visszafordulnia. Magánélete és karrierje is pár hónap alatt esett apró darabokra. Talán még emlékeztek rá, hogy gyermekét a karjában tartva menekült a paparazzik elől, majd egy tetoválószalonban felvarratott pár tetoválást, és ha már ott volt, kezébe vette a hajnyírót, kopaszra borotválta a fejét. 

2007 februárjában történt mindezt, ekkor már drogrehabilitációra is szorult az énekesnő. Azért azt is tegyük hozzá, hogy sajnos nem igen tett jót a terápiának Lindsay Lohannel és Paris Hiltonnal szövődött barátsága, akikkel féktelen bulizásokba kezdett. Britney-t ekkoriban csak partiállatnak nevezték barátnői.

https://gph.is/2K4j2QH

Innen egyenes út vezetett a totális leégéshez, amit augusztusban az MTV Music Video Awards-on produkált az énekesnő. Két hónap múlva elvesztette gyermekei felügyeleti jogát, sőt hamarosan ő maga is gyámságra szorult kiszámíthatatlan viselkedése miatt.

https://gph.is/2mMjcmO

Újjászületés

És Britney innen is fel tudott állni. 2009-ben, mintha mi sem történt volna, új albumot adott ki, egymást követték a turnék, sőt az amerikai X faktor mentoraként tündökölhetett a nézők előtt. Fehérnemű kollekciót, parfümött dobott a piacra, és 2017-ben 8. legjobban fizetett énekesnő lett. 

Elképesztő a csaj! Nem rajongok túlzottan a zenéjéért, de igazi profizmus és tudatosság áll amögött, ahogy újraépítette önmagát és karrierrjét. Amikor már leírta mindenki, és úgy gondolták róla, hogy innen csak még lejjebb vezethet az út, ő mindenkire rácáfolt, és teljes gázzal elindult felfelé.

Ha elkalandoztok mostanában Instagram oldalára, meglepődve vehetitek észre, mennyit változott az elmúlt években. A képeken egy szuperdögös 36 éves anyuka edz, kirándul és sportol, és láthatóan jól érzi magát a bőrében. Míg korábban állandó gúny céltáblája volt testsúlyának ingadozása, addig jelenleg 20.4 milliós követőtábora van Instagramon, és fitness influencerként emlegetik egyre gyakrabban. A Kenzo jó érzékkel csapott le az énekesnőre, aki neonszínű cuccokban, baseball sapiban, bomberdzsekiben idézi vissza a retro életérzést 2018-ban. És milyen jól áll neki!

https://www.instagram.com/p/BgmZdHmhwFQ/?utm_source=ig_web_copy_link

“Ez egy nagyon fiatalos kollekció” – magyarázta Britney a Vogue-nak, és Instagram posztjai is arról árulkodnak, kemény munka áll az énekesnő mögött. 

A sztár  a Piece of Me turnéjára egy új  edzéstervvel készül, amit meg is mutatott rajongóinak: 

https://www.instagram.com/p/Bh9eZa-hsxc/?utm_source=ig_web_copy_link

Mintha a 2000-es évek elején járnánk, fiatalos, lendületes még mindig:
 

https://www.instagram.com/p/BZOwBF2FZBI/?utm_source=ig_web_copy_link

Elszántan edz nap mint nap:

https://www.instagram.com/p/BYHEmr8FfHV/?utm_source=ig_web_copy_link

Mindeközben gyermekeket tanít táncolni:

https://www.instagram.com/p/BXOKoAylQcD/?utm_source=ig_web_copy_link

És a turnék alatt sem hanyagolja el edzéseit. Itt épp Hong Kongban készül egy fellépésre:

https://www.instagram.com/p/BV0EtAFFs4H/?utm_source=ig_web_copy_link

Lehet, hogy Britney újra feje tetejére állítja a világot?

https://www.instagram.com/p/BQEMqepgCqC/?utm_source=ig_web_copy_link

Facebook Comments