Meghan Markle: “Elég jó vagyok hozzá!”

Meghan Markle: “Elég jó vagyok hozzá!”

Meghan Markle: “Elég jó vagyok hozzá!”

No, kérem, alig, hogy megszületett a harmadik royal baby, hamarosan újabb királyi eseményre koncentrálhat a világ. Idén májusban minden menyasszonyi szempár garantáltan erre az esküvőre fog szegeződni.

Meghan Markle és Harry herceg házasságáról, amit csak lehet, már elmondtak vagy legalábbis kikövetkeztették.

Igen, tudjuk már, milyen lesz a sminkje, mit fog viselni, miből fog készülni az esküvői csokra, kik lesznek a meghívottak, de arról is olvashatunk, hogy nem sokat jósolnak a jövőjüknek; sőt szegény Meghan Markle azt is megkapta, hogy egy más világból érkezett jenki, aki bele fog fulladni az unalmas királyi családi légkörbe és életformába.

Ezek után természetesen az életmód és női magazinok sem maradhatnak híranyag nélkül, így máris terítéken a legégetőbb kérdés: Hogy hozza magát formába Meghan? Mit eszik az esküvő előtti napokban, hogy beleférjen az állítólag  140 millió forintos esküvői ruhájába.

Meghan Markle kedvenc mantrája ahogy erről – korábbi, immár lezárt – blogjában is olvashattunk: “Elég jó vagyok”- vagyis képes vagyok rá, meg tudom oldani, leküzdöm az akadályokat. Ha minden igaz, ezt a mantrát az esküvőjéig is sokat fogja mondogatni, így minden készen áll ahhoz, hogy egy emlékezetes és problémamentes nap legyen május 25-e.

Csak semmi önsanyargatás

Meghan Markle korábbi nyilatkozatai alapján úgy tűnik, semmiféle szigorú diétát nem szeretne követni, mert -saját bevallása szerint- a “Mindent, mértékkel”-elvet követi. A hétköznapokban inkább a vegán ételeket választja, hétvégén viszont kevéssé szigorú magával, de összességében az egyensúlyra törekszik étkezéseiben.

A reggeli általában smoothie-val kezdődik, amelyet vaníliás fehérjéből készít és áfonyával fogyaszt. Szívesen eszik bogyós gyümölcsökből összeállított reggelit, és manuka mézet, virágport is előszeretettel használ a gyümölcstál ízesítéséhez. Étrendjében kiemelt helyen szerepelnek a halak, szívesen fogyaszt sushit és sashimit.

Egyébiránt szívesen főz magának egyszerű, házias ételeket is.

Sportosan

Hetente egyszer infraszaunázik, mert fontosnak tartja teste méregtelenítését, a sportok közül pedig a futás a kedvence. 5-6 km-t fut szívesen egy-egy alkalommal.

Aki nyomon követte Markle Instagram oldalát (amíg meg nem szüntette), az előtt nem titok, hogy gyermekkora óta jógázik, ami nem véletlen: édesanyja ugyanis jógaoktató.

Kedvenc itala a szénsavmentes ásványvíz és a különféle zöld levek.

Keleti vonal

Az egészséges étkezés mellett étrend-kiegészítőket is fogyaszt. Ashwagandha gyökerét tartalmazó kapszula, magnézium és B12 vitamin biztosan szerepel a napi betevők között.

Meghan Markle elkötelezett híve az akupunktúrának és a köpölyözésnek. Korábban többször is kórházi kezelésre szorult migrénes fejfájása miatt, a keleti és alternatív gyógyászatnak köszönhetően azonban gyökeresen megváltozott az élete.

Útravalóul álljon itt Meghan kedvenc smoothie-jának receptje.

Ki tudja, hátha jól jön még az esküvői szezonban valakinek, aki bele szeretne férni esküvői ruhájába:

1 adagnyi fehérjepor
½ csésze  fagyasztott áfonya
1 teáskanál fahéj
chia mag
½ csésze mandula ital
½ csésze kókuszvíz

Turmixold össze és már viheted (ihatod) is!

Facebook Comments