Ezek voltak 2017. legnagyobb durranásai

Ezek voltak 2017. legnagyobb durranásai

Ezek voltak 2017. legnagyobb durranásai

Pörgessük át gondolatban a tavalyi naptárat, és nézzük meg, mi minden történt az egészség és wellness piacon valamint a celebek világában.

Összeszedtem nektek 2017 LEG-jeit dióhéjban.

2017. fogyókúrás őrülete: A kóladió diéta

“Sport nélkül, odafigyeléssel, és egy egyelőre itthon ismeretlen afrikai dióval fogytam le pár hónap alatt tíz kilót” –nyilatkozta az év elején Szögeczki Ági, akit a Való Világ műsorból ismerhettünk meg korábban. Természetesen a kellő médiamegjelenést kapott fogyás hamar felcsigázta a fogyni vágyó hölgyeket, így nem kellett sokat várni, hogy Ági bedobja a titokzatos termék nevét, ami nem más, mint a kóladió, ami megkezdte itthoni hódító útját is a fogyókúrás étrend-kiegészítők piacán. 

Ha kíváncsi vagy a tavalyi év első számú zsírmágnesére KATTINTS IDE korábbi posztomért!

2017. leglátványosabb celeb fogyása: Buday Péteré

Az ismert séf korábban ugyan azt nyilatkozta, hogy elfogadta testsúlyát, tavaly 175 kg-osan, mégis úgy döntött, hogy saját egészsége érdekében muszáj lesz szigorú fogyókúrára fognia magát. 50 kg-tól már sikerült is megszabadulnia, és gyógyszereire sincs többé szükség.

Olvasd el, ő hogy csinálta! KATTINTS IDE a Buday Péterről szóló posztomhoz!

2017. leggusztustalanabb You Tube videója: Burján Szafi termékeiről

Az egyre lendületesebben fejlődő és terjeszkedő Szafi termékek sokak számára váltak zavaró tényezővé a reformélelmiszer piacon. Szafi elsősorban azok számára készít és fejleszt termékeket, akik sajátos táplálkozási irányokat kell, hogy kövessenek valamely betegségükből fakadóan (glutén-tej és tojásmentes, cukormentes, szójamentes stb.). Ez a videó, amely azóta le is került a You Tube-ról, egyértelműen Szafi lejáratására készült. Azóta sem derült ki, kinek állt érdekében ezt elkészíteni

Ha még nem olvastad a videóról szóló posztomat, KATTINTS IDE!

2017. legcikibb tévéműsor bakija: Marton Adrienné

Mézes lazac zellerpürével és édeskömény salátával- ez a finomság készült el az Ízes élet stúdiójában Marton Adrienn (Privát Séf) segítségével, amikor egy igencsak ciki mondat hangzott el a burgonya turmixolása közben. Reméljük, hogy Adrienn azóta megtanulta, hol is keresse a glutént pontosan.

Ha kíváncsi vagy a műsorra, KATTINTS IDE!

2017. legmaradandóbb szimbóluma: a vegán zászló

Gad Hakimi izraeli diájner és vegán aktivista tavaly júniusban bemutatta a világnak a vegánok első hivatalos szimbólumát. 

Nézd meg ezt a különleges zászlót, KATTINTS IDE!

2017. legjobban jövedelmező kérdését: a Coca Cola tette fel

Egymillió dollárt ajánlott fel az üdítőitalgyártó cég annak, aki segít az ideális cukorhelyettesítőt megtalálni számára. Mivel kedvenc üdítőitalainkban sem látjuk szívesen a cukrot, így a Coca Colának bizony tovább kell gondolnia termékeik skáláját.

Olvasd el, milyen elvárások vannak az új cukorpótlóval kapcsolatban. KATTINTS IDE!

 

 

Azt hiszem, ez volt a tavalyi esztendő legocsmányabb története.

Facebook Comments