Ne próbáld ki! Az 5 legidiótább szépségtrükk a Pinterestről

Ne próbáld ki! Az 5 legidiótább szépségtrükk a Pinterestről

Ne próbáld ki! Az 5 legidiótább szépségtrükk a Pinterestről

Szépségtrükkök a Pinterestről? Az emberi hülyeség hihetetlen tárháza tárul elénk, ha elmerülünk a közösségi média ezen platformjának bugyraiban.

A Pinterestnek havi 12 millió látogatója van, és kimondottan népszerű a nők körében. Vajon tényleg elhisznek mindent a felhasználók abból, amit itt találnak?

Íme néhány bizarr és veszélyes szépségtrükk, amit inkább hanyagoljatok!

  1. Szempillaspirál készítése Oreo kekszből

Oké, vannak olyan élelmiszerek, amelyeket nyugodtan használhatsz a szépségápolásban is. A tojásfehérje, az avokádó, az uborka vagy a joghurt például ilyenek. No, de egy csokis, töltelékes keksz?  Ez komoly? A morzsadarabkák simán irritálják a szemet és  garantáltan összeszedsz egy jó kis fertőzést is. 

Hagyjuk meg a csokis kekszet az étkezések után.

https://youtu.be/qL0k6VhuaME?t=42s

2. Arcmaszk macskaalomból

 Ízlelgessük ezt a két szót: arcmaszk, macskaalom. Nos, egy vegán oldalról indult az őrület, amely arra alapoz, hogy a macskaalom agyagot tartalmaz, ami csak jót tehet a bőrnek. A gond nem is az agyaggal van, hanem az egyéb vegyi cuccal, amit szagelszívóként funkcionál az alomban. 

Vannak dolgok, amelyeket jobb az eredeti funkciójukban használni. Hidd el, bármit is mond a Pinterest, a macskaalom is ezek közé tartozik.

Ha az agyagot ki szeretnéd próbálni, akkor tiszta formájában vásárold meg, és így alkalmazd!

 

3. Ragasztóból hámlasztó arcmaszk

Ha lehet a hülyeséget fokozni, akkor a ragasztóval történő bőrhámlasztás mindenképpen élen jár. Az ötlet kiagyalója legalább arra figyelt, hogy iskolai ragasztót használjunk, mert az nem toxikus. Mondjuk egy magyar Technokoltól lehet, hogy ő is kiborulna.

4. Szemceruza helyett filctoll

Ezt a hülyeséget maga Taylor Swift is reklámozta néhány évvel ezelőtt, és időről időre felbukkan a közösségi oldalakon. Mi a baj vele?

Egyrészt piszok veszélyes a szemednek és a szem körüli érzékeny bőrnek, másrészt nem lesz egyszerű eltávolítani.

5. Sötétben világító körmök világító rudakból

A világító rudak szuper party kellék, házibulikban, koncerteken használatos szórakoztató eszköz, de használják többek között a katonaságnál, rendőrségnél is.

“A világító rúd  egy egyszer használatos, átlátszó műanyag cső, amely egymástól elszigetelt anyagokat tartalmaz. Az anyagokat egyesítve a kemolumineszcencia következtében fény keletkezik”-olvasható a Wikipedián.

Mivel ezeken a termékeken fel van tüntetve, hogy ne vágd fel és ne sértsd meg a műanyag burkolatot, mert a benne lévő vegyi anyagok irritációt okozhatnak, ezért érthetetlen, hogy miért akar valaki ebből világító körömlakkot kotyvasztani.

Ráadásul, ahogy ebben a videóban is láthatod, sok hűhó a semmiért: valójában nem fog világítani.

Facebook Comments