Ismerd meg Erzsébet királynő saját McDonaldsát!

Ismerd meg Erzsébet királynő saját McDonaldsát!

Ismerd meg Erzsébet királynő saját McDonaldsát!

A McDonaldsról már számtalan érdekes információ látott napvilágot. Blogomban én is szenteltem korábban egy posztot a mekis sültkrumpli titkainak, és azt is bemutattam, hogy eteti be szemét módon a You Tube-vlogerekkel a fiatalokat a gyorsétteremlánc.

A napokban azonban olyan hír száguldott végig az angol lapokban, ami számomra is újdonság volt.

A hír szerint az  angol királynőnek is van egy egysége, vagyis ő is franchise tulajdonos. A királyi meki Osfordshire-ben található, Londontól majdnem 80 mérföldre.  

Valójában a királyi család tulajdonában álló ingatlanokat és befektetéseket kezelő intézmény, a Crown Estate felügyelete alatt áll a 2015-ben megnyitott Banbury Gateway bevásárlóközpont, ahol ez a bizonyos McDonalds is megtalálható. A királyi meki szomszédságában a Costa és a Starbucks is helyet kapott, a Crown Estate nyeresége pedig  – így a meki nyeresége is- a brit kincstárat illeti.

Bár a Buisness Insider újságírója, aki egy hagyományos angol reggeliből álló menüt fogyasztott el, elégedett volt a szolgáltatással, a TripAdvisor véleményezői már nincsenek annyira elragadtatva a helytől. Legalábbis erre enged következtetni a 2,5-es értékelés.

Pedig ez a McDonalds igencsak különbözik a megszokott mekis helyektől: bőr ülések, boxok, parketta fogadja a betérő éhes alattvalókat, akik ingyen használhatják az asztaloknál elhelyezett Samsung tableteket és digitális menüből választhatnak harapnivalót.

Természetesen itt nem kell a sorban ácsorogva várni, mert asztali kiszolgálás is dukál a vendégeknek. Arról nincs hír, hogy Erzsébet vajon igénybe veszi-e a gyorsétterem szolgáltatásait. Korábban Diana hercegnőről látott napvilágot, hogy gyermekeit McDonaldsba vitte, miközben férje, Károly saját biogazdálkodás mellett tette le a voksát.

S hogy néz ki a királyi McDonalds? Íme egy rövid összeállítás a helyről:

 

Facebook Comments