A Metallica beugrott egy közértbe, és ez történt

A Metallica beugrott egy közértbe, és ez történt

A Metallica beugrott egy közértbe, és ez történt

Az Apple Tv új sorozata – amelyet  iTunes-on keresztül lehet elérni – megvásárolta a már jól ismert The Late show egyik elemének, a Carpool Karaokee-nak a jogait.

Szerintem ezt a műsort nem kell bemutatni senkinek.

A forgatókönyv ugyanaz: James Corden  kocsiba vágta magát valamelyik amerikai hírességgel, akivel beszélgettek és énekeltek. A Carpool Karaoke hihetetlen népszerűségnek örvend Amerikában. Van olyan rész, amelyet több, mint 100 millióan láttak már. Emlékezetes rész volt például az Adéle-lal, Siával vagy Selena Gomezzeal készült adás.

Az Apple sajátmárkás sorozatában, melynek műsorvezetője már nem Corden, hanem Billy Eichner komikus, színész-műsorvezető a Metallica is meghívott vendég volt. 

De nemcsak a jól ismert autóban ücsörgős poénkodással és énekléssel ütötték el az időt, hanem beugrottak egy élelmiszerüzletbe is, ahol a hentespult mögött álló srác orra alá dugtak egy mikrofont, aki a Metallicával együtt olyan zúzásba kezdett, hogy majdnem szétrepültek a húsok. 

James Hetfield némi léggitározással színesíti a műsort, ahol azonban a hentesfiú átszellemült alakítása bizonyul a legemlékezetesebbnek.

Arról nincsenek hírek, hogy a srácok mit vásároltak a közös éneklés után.

 

Facebook Comments