Ezért hord kék szemüveget Johnny Depp

Ezért hord kék szemüveget Johnny Depp

Ezért hord kék szemüveget Johnny Depp

Évek óta azt tapasztalom, hogy a fogyókúrázók széles táborát  újabb és újabb termékekkel, újdonságokkal, fogyókúrát segítő étrend-kiegészítőkkel és elképesztő fogyást segítő kütyükkel próbálják vásárlásra ösztönözni a leleményes gyártók. Fogyást segítő öv, akupunktúrás klipsz a fülbe vagy a korábbi évek nagy slágere, a nagylábujjat masszírozó gyűrű- hogy csak néhányat említsek ezek közül.

Tudtátok, hogy már szemüveget is gyártanak a kilókkal küszködőknek?

Nemrégiben találtam rá erre a különös japán szemüvegre, ami – bár első pillanatra napszemüvegnek tűnik – valójában egyfajta étrend-kiegészítőnek is tekinthető. A termék feltalálója egy bizonyos Yasuhira Niioda nevű úr, aki 2007-ben mutatta be ezt a kék lencsékkel ellátott szemüveget.

A termék azt ígéri a leendő vásárlóknak, hogy segítségével jó néhány kilogrammtól szabadulhatnak meg. Ehhez csak fel kell tenniük étkezésekor, és a szemüveg állítólag meggátolja viselőjét abban, hogy féktelen zabálásba kezdjen. 

A titok nyitja a kékre színezett lencse, ami elveszi az ételek természetes színét, és ezáltal az étvágyat is visszafogja. És őszintén! Ki szeretne kék sárgarépát, húst vagy banánt enni? Valóban nem túl étvágygerjesztő.

Ha te azonban nem akarsz ilyesmit viselni, akkor is érdemes a kék szín étvágycsökkentő hatását kipróbálni. Amenyniben ugyanis kék tányérra teszed az ételeket, máris visszafogottabban fogsz enni – legalábbis a  tudományos vizsgálatok ezt állítják.  

Apropó!  Az feltűnt nektek egyébként, hogy Johnny Depp (kedvenc rosszfiúm) egyik ikonikus viselete is a kék színű szemüveg? A japán médiában egy időben lépten-nyomon arről lehetett olvasni, hogy Depp a kék szemüveggel éri el, hogy kordában tartsa étvágyát.

Lehet, hogy van benne valami.

Facebook Comments