Fagylaltot kakiló csillámpóni segít a székrekedésen

Fagylaltot kakiló csillámpóni segít a székrekedésen

Fagylaltot kakiló csillámpóni segít a székrekedésen

Székrekedés? Hosszú erőlködés a mellékhelyiségben? Ismerős probléma? A csillámpóni, ami megkönnyíti a nagydolgod a wc-ben.

Úgy tapasztalom, hogy ez az egyik állandó probléma, amivel a vevők felkeresik a bioboltokat és drogériákat. Itt elsősorban étrendbeli változtatásokban kapnak segítséget. Az aszalt szilva és leve, a tamarind, a mályva tea, a különféle korpák vagy épp az útifű maghéj javíthat ezeken a gondokon.

Néha azonban elég egy egyszerű technikai segítség a wc-ben.

Immár egy éve hatalmas sláger az amerikai életmód guruk és celebek körében egy olyan kis sámli, ami állítólag egy csapásra véget vet ezeknek a gondoknak, és a wc-n töltött idő kellemes élménnyé válik.

Legalábbis erre enged következtetni az Instagramon szép számmal megjelenő wc-használat közben készült képek.

Hunter Cook, edző még a kutyájának is vásárolt egyet:

Forrás: Hunter Cook Instagram

De mi a csoda ez a műanyag sámli, ami ekkora népszerűségnek örvend, hogy 25 dollárt adnak érte?

A Squatty Potty-t (wc-sámlit) egy családi vállalkozásból indult el hódító útjára. Bill, Judy és Bobby Edwards egy olyan praktikus eszközön törte a fejét, amely a wc-ben adódó kellemetlen problémákra adhat gyógyírt. Többféle kísérlet után született meg a Squatty potty Wc Sámli, ami kicsit több, mint egy szimpla lábtartó. Segítségével olyan guggoló pozícióban lehet a wc fölé ülni, amely jóval kedvezőbb az ember számára.

A wc alá tolható sámlira téve lábunkat felemelkedik a térd, elernyednek a medence alsó részén található izmok, így a beleket erőlködés nélkül ki lehet üríteni.  

S hogy mivel lehet rávenni egy ilyen egészségügyi eszköz megvásárlására a szkeptikus embereket?

A cég szivárványszínű fagyit kakiló csillámpónival népszerűsíti a terméket. Már az első oktató videó is letarolta a netet (több, mint harmincmillióan látták már), de az énekes demonstráció kifejezetten erős idegzetű fogyasztóknak való.

 

A wc sámli tehát elindult hódító útjára. Samantha Wyman amerikai jóga oktató például így örült a karácsonyra kapott kis sámlinak:

Forrás: Samantha Wyman Instagram

Mivel a fiamnak voltak korábban hasonló problémái, ezért már korábban kipróbáltuk, hogy egy kis sámlit tettem a lába alá. Valóban sokat javított ezen a gondon.

Ti mit gondoltok?

Facebook Comments