Miranda Kerr dinnyés arcmaszkját Pekár Ildi készíti

Miranda Kerr dinnyés arcmaszkját Pekár Ildi készíti

Miranda Kerr dinnyés arcmaszkját Pekár Ildi készíti

Pekár Ildikót manapság New York egyik legfelkapottabb kozmetikusaként tartják számon. A Csepelről 20 éve útnak induló Ildikónak olyan vendégek várakoznak a listáján mint Miranda Kerr és Irina Shayk modellek, Cindy Lauper vagy Kate Winslet.

3

Ildikó egy korábbi cikkben elmesélte, hogy Amerikában egyre felkapottabbak a természetes arckezelések, hiszen a színészek számára nem túl ideális megoldás hosszútávon a botox. Ráadásul Ildi – a nálunk természetes – Amerikában azonban újdonságnak számító kozmetikai kezelésként kezdte alkalmazni az arctisztítást és  masszírozást, amit a legmodernebb arckezelésekkel kombinál 2007 óta működő szalonjában.

Mindehhez csak természetes alapanyagokból -pl. gyümölcsökből és zöldségekből- készíti el saját arckezelő szérumait, arcmaszkjait.

Miranda arcmaszkban

Ildi a tudását nagymamájától szerezte, aki mindenre természetes gyógyírt keresett a kertjükből. A fáradt láb felfrissítésére például meleg víz és krumpli, a megpirult bőrre a tejföl, a problémás arcbőrre pedig gyógynövények és méz keverékét használta.

Pekár szerint minderre a kényszer vezette őt, hisz egész egyszerűen nem volt más. Manapság azonban – Ildi szerint – az emberek újra a természetes módszerek felé fordulnak, mert ezeket hatékonyabbnak és biztonságosabbnak ítélik a kozmetikai ipar termékeinél.

Pekár Ildi a Well and Good Magazinban megosztotta egyik természetes alapanyagokból készült arcmaszkjának a receptjét, melyet Miranda Kerr is szívesen használ.

A krumplis-dinnyés arcmaszk hozzávalói

1 db krumpli

½ szelet görögdinnye

2 kanál méz

Így készítsd el

  1. Főzd meg a krumplit, majd krumplinyomóval pépesítsd!
  2. A dinnyét turmixold össze és add hozzá a mézet!
  3. A dinnyés-mézes keveréket vegyítsd a krumplival, és vidd fel az arcodra a kész masszát!
  4. Hagyd fenn 20 percig, majd meleg vízzel mosd le!
(A kép forrása: Miranda Kerr Instagram és ildipekar.com )

 

Facebook Comments