A legőrültebb cuccok, amikkel az egészségmániás  celebek utaznak

A legőrültebb cuccok, amikkel az egészségmániás  celebek utaznak

A legőrültebb cuccok, amikkel az egészségmániás  celebek utaznak

Az igazán egészségtudatos celebek nem esnek kétségbe, ha turnébuszon vagy repülőn kell tölteni idejük egy részét. Számukra nincs olyan akadály, amely a megszokott napi rutint, vagy szépségápolási ceremóniát megszakítaná. Ők minden eshetőségre felkészülnek.

Hiszen a testük a legfőbb munkaeszközük.

De ki milyen őrült dolgot visz magával, amikor utazik?

Lady Gaga-egy két üléses SoulCycle-t

SoulCycle- nem hallottál még róla? Pedig ez most igen népszerű a tengerentúlon. Leginkább a LélekSpinning elnevezés tükrözi ezt az új örületet: edzőtermi kerékpározás kombinálva némi lelki tréninggel.

A SoulCycle-t az egekig magasztalják a sztárok.

Van, aki úgy gondolja, hogy bárhol és bármikor szeretne a pedálozásnak hódolni, ezért egész egyszerűen becsomagolja az úti poggyászba és viszi magával.

Lady Gaga sem hagyja otthon ezt a cuccot, ha épp úton van, de Demi Lovato is szívesen hurcolja magával turnéjaira.

5779b3e2a0416_lady_gaga_1bnjcuq-1bnjcv2

Chrissy Teigen -az arcmaszkját

Chrissy Teigen amerikai topmodell, a Sports Illustarted lányok egyike, a Nike és a Rock&republic arca, nem csinál különösebb gondot abból, hogy Freddy” Krueger maszkban üldögéljen egy repülőjáraton. Insta fotója alá meg is jegyezte viccesen, hogy ezzel aztán ijesztegetni is lehetne a gyerekeket.

A modell állítólag gyakran használ ilyesféle maszkokat, hogy repülés alatt is tökéletesen hidratált legyen a bőre.

chrissy-teigen

Madonna-egy komplett tornatermet

Madonna 57 éves, és cseppet sem lassít: még mindig elképesztő dolgokat művel a színpadon. Ehhez persze tökéletes formában és erőben kell maradnia, ezért edzője, Craig Smith  egy komplett hordozható tornatermet csomagol el minden turnéjára, hogy zavartalanul folytathassa megszokott edzéseit.

Madonna edzései egyébként elég változatosak: köredzések, táncos bemelegítések, harcművészeti elemek, boksz, jóga és meditáció is található bennük.

madonna

Gwyneth Paltrow-egy üveg ezüstkolloidot

Gwynethnek sajátos elképzelései vannak az étkezésről, de életvezetési tanácsai is párszor kiverték már a biztosítékot. Tim Caulfield, kanadai egészségügyi szakjogász például külön könyvet szentelt (Gwyneth Paltrow mindenben téved? címmel ) azoknak a képtelen, és már-már veszélyes  tanácsoknak, melyet a színésznő  oszt meg nap mint nap Goop nevű oldalán. A könyv nem mellesleg el is nyerte a Kanadai Tudományos Írók Társasága díját.

No, de térjünk vissza a nyári utazásokhoz! A színésznő úgy gondolja, hogy bárhol leselkedhetnek ránk veszélyes bacik, de a repülőgép ülése különösen problémás lehet az egészségünkre nézve. Ezért aztán, mielőtt helyet foglalna családjával együtt, előtte gondosan lefúj minden egyes négyzetcentimétert ezüstkolloiddal. Szerinte ezzel lehet a leghatékonyabban semlegesíteni a bacikat és vírusokat.

Kíváncsi lennék, Tim mit szólna ehhez.

gwyneth-paltrow

Demi Lovato -egy kickbox edzőt

Demi Lovato amerikai énekesnő, dalszerző, színésznő imádja a taco-t, amit muszáj aztán esténként ledolgoznia. Mi sem egyszerűbb: turnéjaira is viszi magával a kickbox edzőjét, akivel – instagram képeinek tanulsága szerint- van, hogy este fél tizenegykor fognak hozzá a egymás püföléséhez.

Érthető az igyekezet: Lovatonak komoly problémái voltak kamaszkorában testképével, és étkezési zavarokkal is küzdött.

demi-lovato

Julianne Hough-arctisztító kendőket

Julianne Hough színész-és táncosnő, is azok közé tartozik, akik aggódnak a repülés miatt. Szerinte egy repülőút alatt teljesen dehidratált lesz a bőrünk, ezért ő folyamatosan tisztítja arcbőrét (ehhez speciális arckendőkkel vértezi fel magát), majd tonizáló párnákkal tartja azt tökéletesen frissen. S hogy mit szólnak ehhez a bámészkodó útitársak?

Julianne szerint nem kell velük foglalkozni.

julianne-hough

Képek forrása: Instagram

Facebook Comments