Így nyiss ki egy konzervet konzervnyitó nélkül

Így nyiss ki egy konzervet konzervnyitó nélkül

Így nyiss ki egy konzervet konzervnyitó nélkül

A konzerv a nyaralások nagy találmánya. Behajigálod a nagy konyhai csomagba, és áldod az élelmiszeripart, hogy némileg megkönnyíti az életed egy fesztiválon, egy kiránduláson vagy egy családi nyaraláson.

Persze tudom: mindannyian nagyon egészségtudatosak vagyunk, és nem eszünk ilyesmit. Nyilvánosan biztosan. De tegyük a szívünkre a kezünket: nem biztos, hogy a tengerparti nyaraláson vagy a Szigeten azzal fogunk vesződni, hogy házi májkrémet turmixoljunk és növényi pástétomot kutyuljunk.

És vajon mi a legnagyobb rémálom, amikor konzervvel készülsz a napi ebédre? Naná, hogy az, hogy elfelejtettél konzervnyitót tenni mellé.

Két őrült orosz srác egy pofonegyszerű trükköt mutat meg most nektek, hogy ilyen kényszerhelyzetben hogy lehet kinyitni akár egy sima betonfelületen egy konzervdobozt.

A videót már több mint 36 millióan nézték meg, amit nemes egyszerűséggel csak Zombi túlélő trükknek aposztrofáltak a Crazy Russian Hacker névre hallgató You Tube csatornájukon. A lényeget a 45. másodperctől láthatjátok:

Növényi pástétomok, húspótlók nyaraláshoz is: válogassatok itt!

                               VEGATÁR WEBÁRUHÁZ
Facebook Comments